Pokloni

Kada su pokloni u pitanju postoje dve vrste ljudi – oni koji nemaju ideju a žele nešto lepo i korisno da kupe dragoj osobi i oni koji tačno znaju šta im treba ali imaju problem da to pronađu. Dobra vest je da mi imamo rešenje za obe ove kategorije!

Veliki asortiman lepih, korisnih i zanimljivih poklona. Svako može da pronađe ono što želi, a ako ne zna šta želi saznaće kada uđe u našu knjižaru. 😉

Ukoliko se odlučite da nas posetite možete izabrati poklon za svaku priliku.

Iz ponude izdvajamo:

 • RAMOVE
 • NOVČANIKE
 • KUTIJE ZA NAKIT
 • ŠOLJE
 • SVEĆNjAKE
 • UPALjAČE
 • TABAKERE

 

Pokloni, čestitke, Knjižara Čičak

Čestitke

Čestitke su pravi izbor bez obzira na povod. Mnogi se utrkuju da na tržištu ponude različite vrste čestitki počev od najjednostavnije odštampanih pa do onih koje se sastoje od nekoliko slojeva što daje utisak trodimenzionalnosti. Čestitke su izrađene od različitih vrsta papira i različite težine.

Kod nas uvek možete odabrati idealnu čestitku za svaku priliku. Iz ponude izdvajamo čestitke za:

 • rođendan sa brojem ili bez
 • venčanje           
 • krštenje
 • slavu
 • diplomu
 • godišnjicu braka i druge

Raspolažemo i čestitkama koje su ručni rad i koje se razlikuju od uobičajenih štampanih čestitki, jer su napravljene kao unikati. Uz svaku čestitku dobijate i koverat, u koji je bezbedno možete upakovati.

Ukrasne kese

Ukrasne kese za decu i odrasle različitih dezena i različitih dimenzija.

Od dečijih dezena izdvajamo najaktuelnije Disney junake. Za devojčice od dezena imamo popularnu Frozen,Gorjuss, Minnie, Winx,

a za dečake trenutno aktuelne Star wars junake,Minnions, Mickey,Spiderman i mnogi drugi.

U ponudi imamo i kese za svečane prilike:svadbe,slave,krštenja.Tu su i kese za piće veoma interesantnih dezena, 3d kese,navijačke i jumbokese za velike poklone.

Kutije za poklone

Ukrasni papir

Pravi se raznih oblika i formata, kao i raznih boja čime se daje mašti na volju kada je u pitanju kombinovanje prilikom pakovanja. Najupotrebljiviji su papiri 100x80cm, 100x70cm, 2mx70cm, 5mx70cm.  Razvijen je čitav sistem za ukrasno pakovanje poklona, pa su sve dostupniji najrazličitiji papiri. Postoje jednobojni i papiri različitih dezena npr. cvetnih, sa različitim šarama, sa Disney junacima, natron papiri. Sve su češći papiri koji po svojoj stukturi podsećaju na platno i koji kad se upotrebe za pakovanje poklona daju notu  elegancije i prefinjenosti. Ukoliko je sam poklon veoma dekorativan i nije mu potrebno specijalno uvijanje, u ponudi imamo ukrasan celofan.

Ako niste vešti u uvijanju poklona možete se odlučiti za ukrasnu kutiju odgovarajuće veličine.

Postoje kutije u različitim oblicima, i dimenzijama  sa najrazličitijim motivima. Neretko svaka od tih kutija ima i mašnu što skraćuje vreme pakovanja.

Kutije koje možete kupiti kod nas su u obliku kocke, kvadra, u obliku srca, okrugle, sklapajuće, u vidu koferčića. Napravljene su od kartona ili od drveta, a mogu biti i obložene platnom.

Ramovi

Svećnjaci

Satovi

Šolje

Novčanici

Upaljači

Futrole za naočare

 

Ukoliko imate nekih nedoumica ili želite da se raspitate u vezi kupovine poklona slobodno nas kontaktirajte. A takođe naša vrata su Vam otvorena, pa svratite, pogledajte, posavetujte se i napravite pravu odluku. 🙂

Subscribe to Our Newsletter

2024