O nama

Prva „ČIČAK“ knjižara počela je sa radom aprila 2010.godine u ulici Trg oslobođenja 80v u Borči. Od početka smo se istakli dobro organizovanim timom koji je imao sluha za potrebe i želje kupaca što je doprinelo ostvarenju uspešne saradnje i našem neospornom napredovanju. Bogatim asortimanom, koji se svakim danom proširuje, uspeli smo da pridobijemo i najzahtevnije kupce.

Sada možemo da se pohvalimo brojnim pozitivnim komentarima, a ono čime se posebno ponosimo je to što smo u Vama, kao našim “saradnicima”, pokrenuli kreativnu stranu i dobili dobre ideje i sugestije .Zajedno smo uspeli da pokrenemo još jednu “mašinu” kreativnog mišljenja i stvaranja i da zalepimo “ČIČAK” za centar grada, na Vračaru u ulici Vojislava Ilića br.12.

knjizara-cicak-vracar

Osim širokog asortimana školskog pribora, ranaca i torbi najpoznatijih proizvođača i vodećih svetskih brendova, možemo da Vam ponudimo knjige, igračke, galerijsku robu, party program… Možemo da se pohvalimo i sada već dobro razrađenim sistemom kopiranja, štampanja i skeniranja vrhunskog kvaliteta. U svakom trenutku zaposleni će Vam pomoći da donesete najbolju odluku i postanete naši stalni kupci.

Iza nas su uspešne školske godine i zadovoljni kupci uz naše ideje i naš tim i Vašu neskromnu podršku.

Sadašnjost

Još jedan „Čičak“ kao proizvod naše želje da vam se približimo i omogućimo da lakše kupite školski pribor, rančeve, torbe, gift program, knjige…

Budućnost

Još zadovoljniji školarci, roditelji, slavljenici i ljubitelji knjige načičkanim Beogradom uz knjižare „Čičak“.

Posetite nas jer smo Vam blizu…Blizu Vama, još bliži Vašoj deci!

Subscribe to Our Newsletter

2024